19-12-07

DE ANDERE HELFT MONBAZILLAC

Lekker 55 minuten gelopen, average 138. Niets speciaals, goed gevoel, voor de rest niks speciaals, tenzij iets dat jullie, lopers, wellicht ook al eens is overkomen. Ongeveer twee kilometer van huis kreeg ik plots hevige buikkrampen, ik regelde mijn ademhaling om de pijn te verzachten, maar het hielp niet. Gelukkig op anderhalve kilometer van huis passeerde ik café “Beire Fluit”, een totaal vernieuwd boeren-dorps-café met een uitbaatster van … 70 of 75 jaar.Ik, beleefde jongen, stapte binnen in een bouche-vol staminee, vol rook, en stapte in mijn lekker geel fluo-jasje door heel het café naar de toog om beleefd aan de bazin te vragen of ik gebruik mocht maken van het gemak. Ze knikte ja, en dat het buiten te doen was. Shit, had ik dat geweten, dan had ik niet hoeven binnen te komen. Ze zullen wel goed gelachen hebben, die cafégangers met die fluogele onnozele jogger dat daar kwam binnen gestapt om te  … kakken.Allez, ’t heeft mij toch goed gedaan, en minder dan 8 minuutjes later was ik thuis.Nu nog hopen dat Anderlecht wint, en het weekeinde is in zicht. En als ze verliezen is het ook maar zo, als ik maar verder kan blijven oefenen voor de marathon, kan al de rest mij eigenlijk gestolen worden.Ondertussen is de andere helft Monbazillac ook soldaat gemaakt. En vanmorgen woog ik 75 kg. Morgen nog een voormiddag werken, een namiddag ouderschapsverlof, vrijdag nog een werkdag, en ’t is weer weekend. Benieuwd of mijn dochter Dorien zondag meecrosst in Brussel. Vorig jaar als eerste jaars kadet op de vierde plaats geëindigd in de crosssup van Laken !  Maar nu  is ze nog maar één weekje uit blessure.We zien wel !

19:58 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

racekakske inderdaad kennen we allemaal ... heb dat zelfs al aan de hand gehad zonder café in de buurt !!! Even kuisen met wat blaren en zo snel mogelijk richting grondige douche.
Succes met de dochter ... precies ook een looptalent. Dat zit hier vol met vaders van onze toekomstige atletiektalenten (zie ook Roel bij mijn favoriete links). Ik hoop stiekem dat onze 2 jarige tornado er later ook wat van bakt ....

Gepost door: wim | 20-12-07

Roels dochter Imana en mijn dorien zitten samen in Hasseltse topsportschool.

Gepost door: marc devloo | 20-12-07

De commentaren zijn gesloten.