20-12-07

uit frustratie ...

omdat mijn dochter Dorien weer geblesseerd is, ben ik zelf maar gaan lopen om tot rust te komen. Ze sukkelt eigenlijk al vanaf mei dan eens met dit en dan weer met dat lichaamsdeel, hiel, rug, scheenbeen, en nu achillespees. Bye bye mooie cross cup van Laken. Zal voor een ander jaartje zijn. De groei zal er voor iets tussen zitten zeker. Soit.

10,5 km in 66 minuten, gemiddelde hartslag 132 (73 % van max. ), weinig zweet, veel smog ! In 't weekend nog eens 20 km afhaspelen op mijn dooie alleentje, kwestie van mentaal weerstand op te bouwen voor wat komen moet. Het mooiste wat ik vandaag gezien heb zijn bevroren spinnewebben, prachtig ! Maar waar zijn die spinnen ondertussen gebleven ?

Vanochtend 75 kg droog aan de haak. Zal uit een ander vaatje moeten tappen om er nog eens een kilootje af te krijgen. BMI nog steeds 25,35. Er moet nog 1200 gram af om tot de wereld van de min 25 Bodymassindexers te behoren. En daar heb ik wel wat voor over.  In plaats van vanavond twee glazen wijn slechts een glaasje. Als dat geen karakter is ! 

 

18:29 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dank je wel voor je steungevende reacties op mijn blogje.

Blij jouw blogje te mogen leren kennen.
'k Moet toegeven.. wat ik hier zo lees, doet me vermoeden, dat jij een heel sterk iemand moet zijn.

Lieve groeten,
viviane

Gepost door: viviane | 20-12-07

hey
mooie blog
ik vind het spijitg dat dorien niet kan meedoen brussel is mijn en haar favorite cross
ik hoop dat ze rap weer kan beginnen trainen
nog veel succes met het lopen en het afvallen
jenna

Gepost door: jenna | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.