02-01-08

voorbij de eerste januari ...

Mijn « urbi et orbi » van gisteren was misschien een beetje te ernstig en te zwartgallig overgekomen, maar zo pessimistisch ben ik nu ook weer niet, hoor.( gewoon realistisch ! ) Soms moet ik de dingen gewoon van me af kunnen schrijven. Point ! En soms ga ik er graag door met de grove bijl, om te bruuskeren.

Had heerlijk gesport gisteren, niet zoveel kilometers, maar wel de manier waarop. Ik denk aan 9 min per km (of trager) het eerste uur, steegje in, steegje uit, buurtverbindingswegjes waar ik anders nooit kom. Na een uur besloten om terug te lopen, 100 dubbele stappen lopen, 100 dubbele stappen wandelen, dan per 200, per 300, en opnieuw van vooraf aan. Misschien een te overwegen patroon als ik me ooit durf te wagen aan de dodentocht in Bornem ?  Na 120 minuten was ik weer thuis.

Gezellig naar Sven Nys gekeken ( spannend is anders ).

Ook gezien dat er een paar blogger-lopers bijgekomen zijn ? Tja, dat zijn zo die goede universele voornemens, vermageren (shit zeg, werd nu wetenschappelijk bewezen dat dikkere mannen, licht overgewichtig, langer leven ), stoppen met roken, meer bewegen, …

Gisterenavond het feestgebeuren afgesloten met een sobere “scampi pomodori” met rijst, een beetje pinot gris, en tijdens de afwas flarden hemelse fadomuziek via mijn buizen van eustachius in mijn ziel opgenomen en gekoesterd. Geert Hoste was goed, Anciaux, onze sportpaus, lachte maar groen.

Klaar voor de eerste werkdag, voor mij maar een halfke. Loonbrieven maken en om 12 u naar huis, met de kindjes spelen.

75,6 kg, blijf te lang schommelen boven de 75. Bewust naar 74 leven de komende weken.

06:16 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

BESTE WENSEN EN VEEL PLEZIER MET JE LOPEN EN SUPPORTER MAAR VOOR VEERLE VOLGENDE WEEK.
steun Timothy en zeg het aan vrienden verder om eens op de site van Timothy te gaan en te stemmen

Gepost door: tIMOTHY Herman | 02-01-08

Een gezellig gezond 2008 gewenst !!!
Hopelijk heb je veel wensen, en hopelijk komen der dan ook een deel van uit in 2008 :-)
gr

Gepost door: Jetty | 02-01-08

De commentaren zijn gesloten.