08-01-08

STEENBOK DUS !

Sinds ik ben beginnen bloggen durft het mij voor te komen dat ik in het begin van de week, maandag en dinsdag, kort van stof ben, en ja, zeg het maar, lichtjes humeurig, een beetje ongemotiveerd, een beetje de dingen tegen de goesting doend, om dan zo geleidelijk aan tegen de woensdag een keerpunt te bereiken. Niet voor niks geniet ik woensdagnamiddag mijn eerste halve dag ouderschapsverlof, donderdag de tweede halve dag, en tegen de vrijdag klaart de hemel helemaal open want hij staat voor de wonderbaarlijke dagen 6 en 7 van de week.

Bovendien wordt er niet gelopen momenteel, er is alleen sprake van een flinke BUIKLOOP, en als ik zeg flink, dan bedoel ik ook flink. Het is alsof ik letterlijk leegloop. Zijn het de ettelijke glazen rode wijn van afgelopen zondag die mijn darmflora alsnog parten spelen? Ik weet het niet, ik probeer voldoende water te drinken want anders behoor ik morgenvroeg vast en zeker tot de groep min25b’m’x’ers.Ander lichtpunt : onze volledige 20 zonnepanelen zijn geïnstalleerd en in werking gesteld. En met deze heuglijke vaststelling zal ik mijn bericht van vandaag beëindigen. Hopelijk morgen iets meer fut en een half uurtje loslopen, en veel zonlicht op mijn dak ! Zo’n 102 dagen scheiden mij van mijn eerste marathon, en slechts twee dagen van mijn 44ste verjaardag. Steenbok dus !

19:46 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

alvast veel beterschap, zonlicht en een prettige verjaardag gewenst

Gepost door: wim | 08-01-08

Thx! Bedankt voor je reactie op mijn vraag over mijn design Marc!
Ik wens je nog een fijne avond!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 08-01-08

ikke ook ikke ook steenbok...nog 9 dagen wachten tot m'n 29e verjaardag.... Hopelijk komt het snel goed met die buikloop, ik duim!

Gepost door: Julie in Gent | 08-01-08

De commentaren zijn gesloten.