09-01-08

halverwege ...

Deze namiddag heerlijk gelopen, 10 km in 62 minuten, gemiddelde hartslag 135.

Meer moet dat niet zijn. Buikloop is blijkbaar weg. Heb het al uitgetest met een overdosis gentse waterzooi, 4 boterhammen met honing, en als ultiem testertje een dürum kip ! En alles blijft voorlopig lekker in mijn darmkes zwemmen. Mooie combinatie, niet waar.

Een heel klein beetje last in beide hielen. Zou wel eens een lichtejicht-aanval kunnen zijn, en dat krijg je van … teveel alcohol.

Traag lopen blijft de boodschap, in hartslag-waarden uitgedrukt volgens Herbert Steffny, niet hoger dan 75 % van je maximale hartslag. Traag en veel.  Snellere duurlopen of tempolopen komen er pas aan vanaf de 10de week voor de marathon, dus in het geval van de Antwerp-marathon  pas vanaf 11 februari.

Morgen 44 ! De kans dat ik de helft voorbij ben, is meer dan waarschijnlijk. Toch probeer ik verder te leven in de bedrieglijke waan dat ik nog niet eens halfweg ben. Als dan blijkt dat ik me vergist heb, is het toch maar een kleine moeite om dat toe te geven, en met een beetje geluk slechts een moment van enkele seconden van toegeving. En floeps, van het ene ogenblik op het andere van de ene wereld naar de complete duisternis, het totale zwart voor eeuwig en altijd.  Soms choqueer ik de mensen door te benadrukken dat je leven x aantal jaren beslaat, maar dat je dood-zijn voor eeuwig is, dat aan die toestand, het niet-zijn nooit of te nimmer verandering kan worden gebracht. Lekker bezinnen en best griezelig ! Moet kunnen in januari.

Mijn zonnepanelen hebben gisteren 1,01 kwh, en vandaag 2,27 kwh opgeleverd. Geen slecht begin. Nog ongeveer 2997 kwh te genereren voor 8 januari 2009 !

20:54 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Mady Mooie en diepe gedachten rond Mady ... mooie tekst ... sterke persoonlijkheid ...

Gepost door: Roel | 09-01-08

dank Bedank collega Raf in naam van de Rwandese weeskinderen.

Gepost door: Roel | 09-01-08

join the club ... Join the club van den 10e januari ... van harte proficiat met je verjaardag ... geniet ervan ..

Gepost door: Edith | 10-01-08

Happy Birthday Veel plezier met je verjaardag.
JIj bent misschien wel al de helft voorbij, de betreurde dokter Lecompte moest al aan 1/15 van zijn leven naar de eeuwige jachtvelden ...

Gepost door: frank spencer | 10-01-08

nen hele gelukkige !!!!!

Gepost door: wim | 10-01-08

ik ben al jaren bezig jongeren te steunen Hoi Marc, thx voor je reactie. Als opvoeder en leraar ben ik al bijna 30jaar begaan met de zorgen en vreugdes van Jongeren. Ik doe mijn best en ga geen enkel bespreekbaar onderwerp uit de weg. Nog een fijn weekend en gefeliciteerd met het sporten en je verjaardag.
Georges

Gepost door: georgeso54 | 11-01-08

Goede morgen Marc! Ik wens je een heel fijn weekend!
Lieve groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 12-01-08

De commentaren zijn gesloten.