19-01-08

N I C E A N D S L O W

Deze morgen al om 3u30 wakker, en toen ik bedacht dat Justine Henin wel eens aan het spelen kon zijn, kon ik de slaap niet meer vatten, en ben dan maar opgestaan. Natuurlijk was het een andere match, Blake tegen Grosjean, en die vententennis interesseert me geen (tennis)bal, tenzij er een of andere verrassing in de maak is.

Heb dan maar de koptelefoon opgezet om naar de herhalingen van het het vrt journaal te kijken, heb een paar potten en pannen afgewassen, de vaatwasser leeggemaakt, de wasmachine leeggemaakt en de was opgehangen in de garage. ( wij hebben een modern huis met garage, waar nooit een wagen in staat, maar waar de was wordt opgehangen in de winter, waar onze Matt’s 50 cc scooter staat, en onze 250 cc scooter, waar de omvormer van de zonnepanelen hangt, alsook mijn natte loopkleren na de training, onze Matts vuile kleren na de voetbaltraining ( drie keer per week + match op zaterdag),   idem dito voor de kleren van kleine Stef ( twee voetbaltrainingen en 1 match in ’t weekend ), alsook zijn vuil judopak den dinsdag, Dorien haar koffers en vuile was als ze terugkomt van het internaat de vrijdagavond, -…had ik geweten dat ik 4 kinderen zou gekocht hebben, hawel, ik zou een dubbele garage voorzien hebben…- ) Dus vannacht de was opgehangen. De stijl van het vrt journaal is blijkbaar veranderd, met dikke koeien van letters wordt elk onderwerp nog eens op het scherm gespeld. Heb de laatste weken practisch geen tv gekeken, “ah nee, ge zit altijd op uwen blog.”

 

Vanmiddag met schoonbroerke-loopmakker anderhalf uur gaan lopen, hij heeft een nieuwe polar met foot-dinges, allez zo’n gps’ke, dat zei dat we 13 km gelopen hadden aan 8,5 km /u.

Dit brengt mijn weektotaal op 39, na 46 van vorige week, maar u kunt mijn motto, nice and slow, vooral slow. En vanaf 11 februari starten met Steffny’s 10 weken schema voor een gewenste eindtijd van 4u20m. Het belangrijkste blijft evenwel aankomen. Voor de nieuwsgierigen ziet mijn schema voor week 1 (11 febr.) er als volgt uit: maandag rust ( voilà zie, dat begint zeer naar mijn goesting ), dinsdag duurloop 60 min aan 6m30sec / km / woensdag weer rust / donderdag snelle duurloop van 5 km in  6m / km + opwarming 2,5 km en idem cooling-down / vrijdag weer rusten / zaterdag duurloop 40 min 6m30sec/km en als toetje zondag lange duurloop van 22 km in 6m40sec / km.

Nog 92 dagen scheiden mij van Antwerpen.

Spreken de webloglopers ergens af voor of na de wedstrijd ?

Vanavond nog naar Anderlecht gaan kijken, maar vermits ik geen alcohol mag drinken, zal ik vroeg thuis zijn en op tijd in mijn bed liggen. Met mijn diarree lijkt het de goede kant uit te gaan, nog twee dagen de kat uit de stront kijken vooraleer we zeker zijn.

16:51 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

verhalen..... Wat een verhaal. Als jij schrijft zoals je loopt dan moet jij een echte topper zijn.
Inderdaad we trainen en werken veel in en rond Evere, we zijn daar dagelijks aktief naar het kerkhof. ge weet wel....

Gepost door: Geert | 19-01-08

garage mijn auto staat ook buiten ....

Gepost door: walter | 19-01-08

Een "Columnist" onder de bloggers Gaaf heel gaaf zelfs , leuke verhalen , pittige details , een vleugje kritiek enz en op de kop een leuk verslag van het lopen ,doe zo verder !! je bent goed

Gepost door: Katrien | 19-01-08

schoonbroer Ik was aangenaam verrast te lezen dat je met je schoonbroer bent gaan lopen. Het raakte me even, daar ik dit zelf nu moet missen, 3x/week ging ik met schoonbroer Bart lopen. Een 5 kleine maanden geleden stapte hij totaal onverwacht uit het leven. Ik voel zeker geen jaloezie bij je woorden, maar wil je enkel maar zeggen : "Geniet van deze prachtige loopmomenten, daag elkaar uit, laat de mannenpraat maar vloeien, het is je van harte gegund." Er kwamen alleen nu maar even mooie herinneringen naar boven. En dat mag, en dat is goed ! Een fijne nieuwe week in je voorbereiding, Marc. (P.S. En die vuile was ... dat komt ons zeer bekend voor ...)

Gepost door: Roel | 19-01-08

hallo wat schrijf jij goed en vlot zeg !! mooie blog. liefs, prulleke.

Gepost door: prulleke | 19-01-08

De commentaren zijn gesloten.