07-02-08

weekend in zicht !

16u. voorbij, bijna10 kwh geproduceerd vandaag met onze zonneplankjes op het dak, de aardappelen zijn al geschild, de wortelen gekuist en mijn eerste druppel alcohol van deze week komt uit een halfliterblikje Carlsberg. Ik heb tot nu moeten wachten vooraleer ik even op de computer kon. Ja, grootwordende pubers in huis tijdens de krokusvakantie… En zolang  mama niet thuis is met haar draagbare pc is er maar een toestel beschikbaar voor het hele gezin. Ook de twee kleintjes beginnen hun computertijd op te eisen, Stef (7) om spelletjes te spelen, en Margot (5) om te experimenteren met Paint. Bijgevolg sta ik ’s morgens graag 15 min. vroeger op om in alle rust aan mijn computerke te zitten.

En ik heb ook al gelopen vandaag, ik had er al sinds vanmorgen naar uit gekeken. 2,5 km in op een zeer rustige wijze, deels wandelend, stretchend, met de armen zwaaiend als een molenwieken, mijn lichaam echt koesterend en het geen pijn opleggend tijdens de opwarming. Daarna volgens schema exact 7 kilometers gelopen aan 5m45 / km. Exact ?  Ja, exact ! Van kilometerpaal 14,5 richting Haacht tot paaltje 18, en dan terug richting Brussel tot paaltje 14,5.  Precies 40 minuten en 10 seconden. Gemiddelde hartslag 151, is 82 % van max. Daarna even rustig uitgelopen, gewandeld, geturnd gedurende 2,5 km. Een goed gevoel. Dit is het tempo dat ik minimaal zou moeten aanhouden om onder 4 uur te blijven. Hmm, hmm, slik, slik, kuch, kuch, …haast onmogelijk om uit te voeren, 42 lange kilometers aan één stuk !

Volgens mijn schema zou ik op zondag 30 maart een halve marathon in wedstrijdvorm (in ca.1:53 uur) moeten lopen, ik denk dat het St Jozef Olen zal worden. Iemand bekend met deze halve marathon ?

Zaterdag 10 km aan 6:20 min /km, en zondag 24 km aan hetzelfde tempo !! Begin wel een beetje te verschieten van mijn eigen discipline. Hier is maar één verklaring voor; opdrachtgever en uitvoerder zijn één en dezelfde persoon !

16:45 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Denk dat ge nog meer ga verschieten ... als ge op je gemakske binnen de 4 u aan ga komen na je 42km195 , als je zo blijft trainen ,Zal je nog overschot hebben , WEDDEN ???????????????

Gepost door: Katrien | 08-02-08

De commentaren zijn gesloten.