05-03-08

unheimliches Gefühl

Sinds mijn thuiskomst en griep uit Malaysia ben ik nog niet echt de oude, weet je ! Enerzijds ervaar ik stress-verschijnselen ( deels verklaarbaar, deels onverklaarbaar ), voelbaar aan mijn gespannen buik, mijn opvliegendheid en humeurigheid en anderszijds heb ik last van geen-goestingitis wat het lopen betreft. En nochtans kan ik het schema van Steffny volgen, gisteren moest ik 9 km lopen in 1 uur tijd, wel, ik was binnen na 53 minuten. Het lukt dus wel, maar de motivatie is een beetje zoek. Het probleem als je blogt ( niet blowt ) onder de naam waarmee je ingeschreven staat in het bevolkingsregister is dat je een beetje ( zijn al twee beetjes op drie lijnen ) moet opletten wat je zegt en niet zegt, of schrijft of niet schrijft. Wel nu, alle remmen los : sinds april 2007 geniet ik 1/5 loopbaanvermindering, Ouderschapsverlof, voor ons derde kind. Dit genieten ging gepaard met wat heen-en-weer-gedoe tussen werkgever en werknemer. Deze periode neemt een einde in juni 2008. Ik kan dit regime wel verlengen door een aanvraag in te dienen voor mijn vierde kindje. En dat ben ik ook van plan, ik moet deze aanvraag dus indienen einde april. Het staat mijn werkgever vrij dit uit te stellen met 6 maanden. De spanning die hier rond hangt zorgt voor een unheimliches Gefühl (Geert, ik heb ook iets met de duitse taal, maar daarover meer binnen een postbericht of 400, als we dan nog bloggen, überhaupt !) en zorgt voor de knoop in mijn  buik.

Volgende week op het werk, externe audit, BRC, British Retail Consortium, stress dus.

Mijn Dunlop Multi Gym Studio 7300  is toegekomen en ik ben hem beginnen in elkaar  steken.  Bij het overlopen van de verschillende onderdelen, en moeren en bouten brak mij het koud zweet al uit. Stress dus ! Opgroeiende tieners en ontembaar gedrag, stress dus ! En ik maar stoefen met mijn anti-stress-boekje van Carlson “maak van een mug geen olifant.”

 

Maar gelukkig stond deze week in de Colruyt de Grimbergen in promo, 12+3 gratis. Ben alvast met die gratisse ( echt spreektaal, hé) begonnen. En voor de rest kan het mij allemaal niet zoveel schelen, weet je, alhoewel, een 1-0 voor Anderlecht morgen zou wel leuk zijn !

Voor de Cercle-supporters, Yatchouk is precies hervallen in zijn anderlechtgewoonte, nl. open kansen missen !!! Hahahahahahahaha !!!! Ik moet me inhouden om niet in HOOFDLETTERS  te beginnen schrijven!

Allez, saluukes en de kost, tot morgen “of één van dees’ nachten”, zoals mijn broer zaliger pleegde te zeggen.

20:20 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

STRESS! De Grimbergen in promo? Stress dus!

Gepost door: geert | 06-03-08

Elaba !!! Lachen met "mien ploegsje" op dit moment staat jou ploeg 0-4 ACHTER !!!!!! HAAAAHAAA !!! NOOIT LACHEN MET EEN ANDER Vlootje !! :-) maar tis je vergeven hoor

Gepost door: Katrien | 06-03-08

0-5 inderdaad ... jullie doen terug mee in Europa :-)))

Gepost door: Koen | 06-03-08

jawadde 0 5 en zonder yatchouk.begin maar aan die 12 en 3 gratis

Gepost door: christ | 06-03-08

één troost : deze referee zal de finale zeker niet fluiten ...

Gepost door: marc devloo | 07-03-08

voetbal Begin nooit te lachen met cercle als je weet dat Katrien dit leest, is om problemen vragen !!!

Gepost door: wim | 07-03-08

De commentaren zijn gesloten.