12-03-08

BLIJVEN TRAINEN

Dorien was zondag op BK in Oostende 6de.  Dit was een goed resultaat gezien de weinige weken dat ze weer aan het lopen was. Ik was best tevreden, zij was een tikkeltje teleurgesteld ( ze staat zo graag op het podium ). Dat zij teleurgesteld was vind ik niet zo negatief. Men mag ambitieus zijn en dromen hebben.

Zelf heb ik gisteren 9 km gelopen, lichtjes pijn aan linkerscheenbeen, maar wel aan de buitenkant van het onderbeen. Is dit scheenbeenvliesontsteking ? Ik dacht het niet, volgens wat ik lees hier en daar, zou het dan aan de buitenkant van het onderbeen moeten zijn.

Zondag misschien 10,9-loop in Meise ?  Nog kandidaten ?

12:38 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dorien Knappe prestatie van Dorien op een loodzwaar parcours.
Daar mag ze terecht fier op zijn : de 6e van België, da' s nie niks.
Proficiat !

Gepost door: frank spencer | 12-03-08

@Dorientje Toch een dikke proficiat meid , het is wel Belgisch Kampioenschap hé meisje , en dat is niet niks , je mag fier zijn en @ je ouders wel je mag echt trots zijn met zon klasse meid ,PROFICIAT !!

Gepost door: Katrien | 12-03-08

Proficiat ! Proficiat met de uitslag van Dorien. Trouwens een heel sympathieke meid. De appel valt niet ver van de boom. De topsportschool vroeg ons om zaterdag even de kinderen mee weg te brengen voor parcoursverkenning en ze zat bij ons in de auto : spontaan, vriendelijk, opgewekt ! Je gaf een goede analyse : Dorien ging toch enige tijd mee, maar kwam wellicht wat trainingscapaciteit tekort door haar blessureleed. Ik blijf er bij, er waren zeker 8 kandidaten voor een podiumplaats. En dan is nummer 6 niet niks hé !

Gepost door: Roel | 13-03-08

De commentaren zijn gesloten.