15-03-08

dilemma

Door de weersvoorspellingen over het slechte weer op zondag ben ik beginnen twijfelen of ik morgen wel zou gaan lopen in Meise. De minpunten zijn het slechte weer en het feit dat de afstand geen exaxte 10 km is ( 10,9 km ), en bovendien de verplaatsing naar Meise ( niet zozeer om de brandstofkost, dan wel omwille van de co2-uitstoot) Grote pluspunt mijn collega Fer(di)nand zou er ook zijn om te lopen en achteraf een Leffe te nuttigen. Het alternatief zou zijn om in de voormiddag op de machelse tartan-piste een 10.000 meter af te haspelen, solo op mijn dooie alleentje, pluspunten zijn: exacte afstand, om de 400 m. kunnen bijsturen in snelheid, en geen Leffe ( en dus ook geen overtollige calorieën amper 5 weken voor M-Day ! ) Naar men zegt zou het een mooi parcours zijn in Meise, dus we zullen het van het weer laten afhangen morgenvroeg. Kleine Stef ( 7 j.) wil meedoen aan de kinderloop over 400 of  800 meter. Dus, nog een reden om toch af te zakken naar Meise.

Vandaag mijn 84-jarige moeder op bezoek gehad, ze legt nog zelf de afstand van Tienen naar Kampenhout af met haar autootje. Knap ! Heb haar leren Patience spelen op de computer, na een uurtje was ze dat beu, en heb ik haar naar mijn blog geloodst, daar was ze een uurtje of twee mee zoet. Af en toe zat ze wel eens vast, maar ze vond het wel een leuke kennismaking met de wereld der technische wonderen.

In juli 9 dagen naar Tsjechië met de twee jongste kinderen, de oudste blijven liever eens alleen thuis, vandaag alles geboekt bij N...-Vakantieplan. 4 dagen Praag, 2 dagen Cesky Krumlov, en daarna nog drie dagen in de buurt van Karlovy Vary, en dan weerom naar huis. Altijd leuk iets te hebben om naar uit te kijken, het hoeft niet perse de aankoop van een Lamborghini te zijn.

De komende weken worden stressy met de organisatie van het communiefeest van onze Stef. Wij doen dit altijd thuis, en hopen op mooi weer, zodat de meesten buiten kunnen zitten, mijn vrouw is thuis met 8, en ik ben de jongste van 7, ook veel neefjes en nichtjes, springkasteel huren, tafels bij elkaar zoeken, stoelen, eten, drinken,...gelukkig is de volgende dag een feestdag, nl 12 mei.

't Is te hopen dat Club flink de boot ingaat, dat Cercle wint, en RSCA uiteraard ook zondag ( weet nog niet of ik zelf ga kijken of dat ik onze oudste laat gaan met mijn abonnement ) en zodoende de top weer dicht samenkomt. Standaard wordt zonder twijfel kampioen, kan ook niet anders met goudhaantje Mbokany. Vanwaar zouden ze die speler gehaald hebben ... ?

17:35 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

toch 2 punten van licht kritiek
1) gij laat uw 84 jarige moeder alleen naar uw thuis rijden om ze daar dan uren achter een computer te zetten ...
2) Cercle winnen maar dat is dan wel ten koste van de beste ploeg van dit universum : Kanaries olé olé ... STVV !!!

Gepost door: wim | 15-03-08

De commentaren zijn gesloten.