22-03-08

Ph. Gilbert wint la Primavera !

Voilà zie, mijn trainingske zit er al op, van 5u45 tot 9u00. Een flinke 30 K in 201 minuten, of anders uitgedrukt in 6:35 m / km. Oké, toegegeven, is niet te snel, maar dat deert me niet. Ik was dan ook beladen met een lopersrugzakje met 2 halveliterflesjes water ( ging bijna schrijven  ½-literblikjes Carlsberg ), twee grote bananen, gsm, huissleutel en een extra kw, die ik evenwel niet nodig gehad heb, dus toch ongeveer 2 kg ballast. ’t Is in de wedstrijden dat het rapper moet gaan. Buitenkant van beide scheenbenen haperen een beetje de eerste kilometers, zal dus beter moeten stretchen voor de start. Volgende week een laatste test in de halve marathon in St Jozef Olen, zou willen eindigen tussen 1u53 en 2u03, wat overeenkomt met mogelijke eindtijden op de marathon tussen resp. 3u59 en 4u20, of nog anders uitgedrukt de halve marathon uitlopen tussen gemiddeldes van  5:21m / km  en  5:49 m / km. Bovendien zou ik nog een kilootje of 2 à 3 moeten kwijtgeraken tegen dan. Mentaal zit het goed in het koppeke. Straks nog genieten van Philippe Gilberts overwinning in Milaan-San Remo, van Clubs en Standaards verlies, en het weekend kan weer niet kapot !

Loop ze allemaal, jongens en meisjes !

12:39 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ja , jong dat begint te tellen ... dat zijn al kmtjes in je "pootjes" zenne !! maar blijbaar verteer je ze heel goed , en je moet toch niet inzitten met de snelheid ,die lange duurlopen moeten toch traag ,dat is de bedoeling . Gelijk hoe ik vind dat je er klaar voor bent ! ps ben voor een keer met je eens over je mening van het voetbal ;-)

Gepost door: Katrien | 22-03-08

1 op 3 juist ... ik zou toch maar niet teveel geld inzetten op uw sportwedingschappen ... wat betreft de grote honger en dorst ... ik heb net hetzelfde ... dat maakt dus dat ge bijkomt ondanks het feit dat ge meer dan 60 km per week sport ... het vlees is te zwak !!!!!

Gepost door: wim | 24-03-08

knap Jawadde, dat zijn trainingen om U tegen te zeggen he. En die snelheid, daar moet je niet mee inzitten, die lange duurlopen moet je juist iets trager doen. Goed bezig!

Gepost door: Julie | 24-03-08

De commentaren zijn gesloten.