25-03-08

even wat gas terugnemen

Na mijn flinke dertiger van zaterdag overviel mij pas zondag een gevoel van zware vermoeidheid ( kan ook aan die fles witte wijn liggen die mijn vrouw en ik als aperitief soldaat hadden gemaakt). Zondagavond daarbij een licht gevoel van keelpijn, en dan maar wijselijk besloten om maandag en dinsdag niet te gaan lopen. Morgen een rustige herstelloop, vrijdag een uurtje sneller en zondag doe ik netjes mijn halve marathon in Olen, richttijd 2u 03 m.  Heb nu ook besloten mijn marathon af te stellen op 4u20m. Wie kan het trouwens schelen of ik die ooit onder de 4 uur loop. Who the fuck cares ???  Niemand dus. Het zou trouwens ook een mooie prestatie zijn om zo dicht mogelijk bij die vooropgestelde richttijd te eindigen. Het enige nadeel van die marathon op zondag is dat ik niet zelf kan gaan kijken om 18 uur naar RSCA tegen Cercle de Bruges. Matthias zal in mijn plaats gaan. Nu ja, niet echt spannend als je de uitslag al op voorhand weet, he Cercle-trutje !!

18:28 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

onderzoek Ik zal maar met de deur in huis vallen. Het is wetenschappelijk bewezen door een onderzoek in Engeland dat je door sex voor een marathonwedstrijd je 5' van je marathontijd kan afdoen. Dus ... laat deze reactie maar aan je vrouwke lezen, Marc.
Alle gekheid op een stokje, verdikke Marc, ik heb afgezien. Het was koud en ik had pijn. Mijn middenrif kwam volledig vastzitten. Vandaag gaat het goed, mijn benen zijn wat stram, maar de ademhaling krijg ik nog niet 100% rond. Lopen ... een hobby...

Gepost door: Roel | 25-03-08

Wanneer loop jij die marathon. 4u20' lijkt me wel haalbaar!

Gepost door: Geert | 26-03-08

Ge zijt weer grappig hé ;-)) als ge die ploegskes wil zien moet ge maar een beetje rapper lopen ;-)) zeg en tussen haakjes ( ik heb niks tegen RSCA hoor 't zijn die Club "Hooligans")

Gepost door: Katrien | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.