30-03-08

zo zot als een achterdeur

Ik zou niet weten of het aan het zomeruur ligt, of aan de verkwikkende werking van gisteren een dagje te lanterfanten, of gewoon aan mijn sterke lichaam ( hahaha), maar ik had vandaag, ondanks het afzeggen voor die 1/2 marathon, toch zin om te gaan lopen. Dus heb ik vanmorgen een 10 km duurloopje afgewerkt op mijn alleentje. Droog vertrokken, onderweg belaagd door regen en hagelbolletjes, kwam ik na minder dan 60 minuten weer aan mijn voordeur langs. Dus gemiddeld 6:00 m / km en een 149 hartslag. Misschien was ik een beetje bang om toch te weinig kms te lopen, vandaar, of misschien ben ik gewoon een beetje zot. Maar Olen sprak me alsmaar minder aan, ook al omdat het plaatselijke rondjes zijn van ruim 4 km, de kans is dus reëel dat je er na 3 rondjes de brui aan geeft. En dan heb je al die brandstof voor Keizer Karel zijn kl....  voor niets verreden. Vervuilen wat ik aan de andere kant probeer groen te doen, is ook niet aan mij besteed. Gisteren de meest productieve dag totnutoe met de zonnepanelen: 16,76 kwh gemaakt. Goed, hé. Als er een mooie electrische wagen op de markt komt, koop ik me er eentje.  Het huidige model dat nu reeds te koop is, is oerlelijk, te klein, en kan maar maximaal 80 km / uur.  Ge moet er nog mee op straat durven komen, hé. Verbruik is ongelooflijk : ongeveer 100 km voor 1 euro !!!   Als men echt zou willen investeren in deze materie !  Maar ja, eerst moeten de oliegiganten nog geld verdienen aan hun reserves die nog een jaar of 40 kunnen meegaan. Daarna zal het wel mogelijk zijn om met mooie wagens op waterstof of zonne-energie te rijden. 'k Zal almaar beter stoppen zeker met mijne groene, achterdochtige zever. Straks verder uitrusten en naar Brabantse Pijl kijken. Nu eerst aperitieven, kwestie van mijn neusgaten vrij te krijgen.

Vraag: bestaan er speciale webloglopers-truitjes of lopen jullie gewoon letterlijk in het rood ?

12:01 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

groene jongen ik gebruik ook veel te veel mijn niet zo'n groene auto. Mensen kopen een 4 x 4 terwijl hun garage maar 3 x 3 is ! Vele mensen willen groener leven maar de hedendaagse mentaliteit laat dit niet toe. Tussen de paarden in de manège toch weer een mooie koers gezien !

Gepost door: WIM | 30-03-08

En wij maar tevergeefs blijven zoeken in de uitslag van Olen naar den Mark ?!

Gepost door: Roel | 30-03-08

Op de vraag truitjes bestaan echt , en in het rood lopen doe ik ook ,elke km een beetje meer (schoon zicht ;-)ps Proficiat met de ploeg ;-)

Gepost door: Katrien | 31-03-08

De commentaren zijn gesloten.