19-04-08

vooruit met de koets

Uit nieuwsgierigheid en deels uit zenuwachtigheid toch even naar Antwerpen gereden vandaag. Vrouw en één dochter afgezet in Wijnegem Shopping Center, en dan doorgereden op GPS naar Linkeroever. Antwerpen is mij niet al te bekend, dus deed ik er goed aan van toch een klein beetje de omgeving in me op te nemen. Wat heb ik geleerd vandaag ? De Waaslandtunnel in beide richtingen ( ah ja, anders geraakte ik niet terug), de omgeving van de start en de eerste 2 km ( langs de Thonetstraat, aan het begin van deze straat is een hele grote publieke parking ! …voor degenen die nog vroeg in de ochtend op linkeroever willen parkeren…). Ik heb mijn borstnummer en dat van 3  kennissen-10 miles-deelnemers afgehaald. Mijn rood t-shirt heb ik ook al mee, het spant een beetje, ik heb medium genomen, mijn borstspieren komen nu wel extra uit, alsook mijn hangbuikzwijn-tonnetje. Maar ik zal op basis van mijn kleur deel uitmaken van de rode brigade webloglopers. Een beweegmobiel stond er nog niet, er was wel veel drukte voor het installeren van tenten, afspanningen etc…en het was er biezonder fris, bijna koud rond 11 uur. Daarna ben ik teruggereden naar het enige groene plekje dat ik op het parcours ontdekt had, de Parkweg in het Rivierenhof, alwaar ik  20 minuten losgelopen heb. En daarna terug naar Shopping Center, waar Urbanus zat te signeren. Eerste bedenking; als hij zo dik blijft, zal hij geen hoge leeftijd halen. Tweede bedenking, zijn gezicht is niks veranderd in al die jaren.

Straks op tijd bedje in, want als ik om 5 uur wakker word, zal ik niet meer kunnen inslapen. En ik wil er fris bij staan. De eerste 20 km zie ik wel zitten, de volgende 10 zullen zwaar zijn, en alles wat daarna komt zal een beproeving zijn, een besterving van een voor mij ongekende aard. Vrouwen die al kinderen gebaard hebben, zijn onmiskenbaar in het voordeel, zij weten wat afzien is ;-).  Ik moet alleszins de meet halen, er is geen weg terug. En eigenlijk heb ik er wel reuzezin in. Allei, veuh-joat met de koesj !

18:53 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

IK ZAL M'N WEGLOGLOPERSSHIRT AANTREKKEN ... VOOR DE REST KAN JE ME HERKENNEN AAN M'N RAZEND KNAP UITERLIJK ALSOOK DE GEUR VAN ANGSTZWEET .... IN ELK GEVAL ... NUMMER VIER UIT M'N CARRIERE ZAL ZEER DOEN MAAR IK KEN HET GEVOEL ACHTERAF EN DAARVOOR DOEN WE HET!!! VEEL SUCCES, TOT MORGEN ... EN NU PASTA!!!!!

Gepost door: wim | 19-04-08

Run, Marc, Run!! Het wordt een stap in het onbekende. Afzien zal je sowieso, maar er zullen ongetwijfeld veel 'kippevelmomenten' zijn, Iemand die mentaal zo sterk is als jij, moet die moeilijke momenten gemakkelijk kunnen verwerken.
Tot slot nog dit: stop AUB niet met je blog. Om een goed stukje te lezen, hoef ik nu niet meer naar de bibliotheek. Jij bent mijn favoriete schrijver.
Dat is nu toch wel eens een compliment, hé, en dat van een Club-supporter.
Het allerbeste voor morgen.

Gepost door: Hansy | 19-04-08

Doe dat goed daar in Antwerpen, Marc !!!

Gepost door: Roel | 19-04-08

A Tot morgen in Antwerpen .. we sleuren mekaar wel over de meet en dit binnen de 4 u .. succes en niet te zenuwachtig he !! Dat is voor niks nodig ..

Gepost door: Edith | 19-04-08

Thanks! Dank je voor je aanmoedeging! ik ga zondag weer hard mijn best doen. Hopenlijk wordt het niet al te warm die dag. Jij ook succes voor je 2e marathon in Eindhoven! je hebt weer even de tijd om je goed voor te bereiden.
Groetjes carina

Gepost door: Carina | 25-04-08

De commentaren zijn gesloten.