07-06-08

AANGEKONDIGD EINDE

Het sluipt langzaam binnen in je hoofd, en voor je beseft dat het is binnengeslopen heeft het zich al als een tumortje vastgenesteld op je hypofyse … aanvankelijk sta je nog weigerachtig tegenover de beslissing die zich langzaam ontwikkelt, maar als het dan zover is, lijkt het de meest evidente zaak van de wereld : stoppen met deze blog, of toch voor een paar maanden alleszins.

Wat begon met een spelletje om mezelf druk op te leggen om door te gaan met de voorbereiding op een marathon, ging al snel over naar een verslaving, het streelde ook zo lekker het ego, kijken hoe vaak mijn blog aangeklikt was, en benieuwd naar de reactie van sommige lezers. Ik heb ook maanden in een euforische toestand geleefd, het was een zo-niet-alles-dan-toch-veel verslindende bezigheid, uren heb ik gelopen ter voorbereiding, en uren heb ik teksten voor me uit lopen spreken tijdens het hardlopen, gaandeweg legde ik mijn zieleroerselen bloot in deze blog… ik twijfel er niet aan dat u mijn berichten als zeer open en eerlijk ervaren hebt …

 

Ik zal blijven lopen, en de kans dat ik in het najaar mijn 2de in  Eindhoven loop zit er nog steeds dik in, ondanks het after-marathon-dipje dat ik momenteel beleef. En waar ik deelneem langs gods wegen, zal het in het enige, echte webloglopers-shirt zijn … misschien meld ik me weer begin augustus als ik misschien aan een ultiem 10-weken-schema begin voor Eindhoven… en ik kom nog wel eens piepen op jullie blogs….

  

Groetjes, en bedankt voor het delen van gedachten de afgelopen zes maanden…

09:39 Gepost door marc devloo in sport | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

jammer wie weet verander je nog van gedacht

Gepost door: Koen | 07-06-08

Wie weet, tot in Eindhoven. Bedankt,Marc voor het vele leesplezier. ik heb vaak zitten gieren van het lachten, soms was het ook ontroerend. Hoewel ik je nooit 'in levende lijve' heb ontmoet, ben ik er van overtuigd dat we vrienden zouden kunnen zijn. Ik ga je tekstjes zeker missen.
ps. heb je gisteren gekeken op Nederland naar de herdenkingsshow voor Andre Hazes?

Gepost door: Hansy | 07-06-08

We hopen op een "Blog come back" anders lopen we samen de marathon van Eindhoven ...met die gedachte ,kan ik er me nog bij neerleggen dat je "tijdelijk" stopt ps in Eindhoven gaan we voor 3u50 dus !! samen sterk ??? veel geluk en een mooie zomer , dikke knuffels xxx

Gepost door: Katrien | 08-06-08

Denk er toch maar eens goed over na !!!
We willen graag weten hoe het met je gaat, hoe ver je staat met je trainingen ..

Gepost door: Edith | 08-06-08

das te gemakkelijk man, opgeven!! alee seg, moete daar 44 voor geworden zijn!?? Komaan he!! vertellen jongeske!! We willen het allemaal weten! ;-)

Gepost door: streverke | 11-06-08

Jammer maar respect voor je keuze - je moet het bloggen wel leuk blijven vinden om er mee door te gaan. Zou het leuk vinden als er af en toe nog wat nieuws te melden is hier.

Gepost door: Bjorn Paree | 12-06-08

10-wekenschema van Steffny? Hoihoi,

Heb jij ervaring met de schema's van Steffny? Ik wil nl. het 10-wekenschema voor < 3:15 gaan gebruiken voor A'dam 19-10-08.

B.v.d. voor je reactie!

Gepost door: René | 23-06-08

De commentaren zijn gesloten.